Cykelresor på ett helt nytt sätt

Vi på Cycling Adventure är ensamma om att helt skräddarsy alla våra cykelresor och träningsläger utifrån resmål och grupp.

Läs mer

Ditt äventyr!

Vi erbjuder flexibla cykelresor där du som cyklist alltid står i centrum, detta är din tid!

Cycling Adventure fyller varje resa med något extra för dig som cyklist. Vare sig det rör sig om ett av våra träningsläger, CA Camp eller en av våra äventyrsresor, WE Go. Vi vill erbjuda en resa som innehåller allt som du kan önska på plats i de mest klassiska miljöer och uppför de mest legendariska klättringar som cykelvärlden kan erbjuda.

När du åker med Cycling Adventure är det du som cyklist som bestämmer inriktning och fokus. Våra resor riktar sig alltså till alla typer av cyklister oavsett ålder, kön och kondition. Det kan vara såväl upplevelsen på vägen som på matbordet som lockar eller så är det kvaliteten i träningen och den härliga känsla som det ger kropp och själ. Oavsett vad det är, strävar vi efter att kombinera upplevelserna på bästa sätt och skapa en unik helhetsupplevelse.

Kom ihåg! Det finns vägar där det enda ljud du hör är ljudet från din cykel som möter asfalten och ditt hjärta som slår i allt raskare takt.

WE GO

Under namnet WE GO har vi samlat våra cykelresor. Dolomiterna, 6 dagar i Italien, Randonnee Pyrenees, 6 dagar på cykel från Atlanten till Medelhavet och nya resan med 10 dagar cykel i Kyushu, Japan, Oktober 2020.

CA CAMP

Med CA CAMP erbjuder vi det som du som cyklist tidigare har saknat. Ett träningsläger med egen kock, egen guide och följebil som kör ner din cykel från Sverige. Först ut på nya året är lägret vid Gardasjön i Italien.

CA CAMP

Garda 2020, Italien

Med samma fina upplägg som vi haft i Provence i 6 år tar vi nu även detta vidare över gränsen till Italien.

Följ med oss till området kring vackra Garda. Som vanligt har vi vår egna kock, guider och mekaniker på plats. Vi väljer även här noga ut ett hus som passar våra ändamål bra. Stora ytor, separata sängar, välutrustat kök, och pool. En av fördelarna med att välja detta område är att ha gångavstånd till olika vingårdar och att kunna ta del av vinprovningar.

WE GO

Dolomiterna 2020, Italien

Italien med kända stigningar som t ex Passo Stelvio, Passo di Gavia och Sella Ronda. Vägarna är av mycket hög kvalitet, självklart så är detta arrangemang av toppklass.

Veckans höjdpunkt är självklart turen upp till Stelvio, hur många gånger kommer du klara av detta. Ett garanterat minne för livet och givet samtalsämne vid de gemensamma middagarna på de olika hotellen vi bor på. En riktigt minnesvärd resa.

Start vid Lago di Iseo, målgång Lago di Garda.

WE GO

Randonnées Pyrénées 2020, Frankrike/Spanien

Varje sommar så har du chansen att följa med oss på ditt livs cykelresa och cyklar från Medelhavet till Atlanten.

Du korsar tillsammans med oss Europas i vårt tycke vackraste bergskedja och det för egen maskin. Vi reser alltid i små grupper, med följebil och med minst två guider som finns där för dig. Redan första dagen blir det cykling på klassisk mark där många av de stora stjärnorna har tränat under alla år. Efter det så tar alla de vackra bergen över där de sen tävlat på Tour de France.

Dag fyra tar vi oss över Col du Tourmalet som med sina 2115 m är ett av de högsta bergen i Pyreneerna. Inget berg är mer klassiskt i cykelsammanhang och det har nu använts 83 gånger av Tour de France. Vi cyklar genom områden som har otaliga historier från alla år som gått sen Touren passerade här för första gången 1910.

WE GO

Kyushu 2020, Japan

Naturen och vägarna på Kyushu i Japan är helt fantastiskt att cykla i, som ett sagolandskap ”byggt” av vulkaner för mycket länge sedan. Temperaturen är också helt perfekt i slutet på Oktober med sina 20 grader, svensk sommar. Bilisterna och byborna är bland de mest ödmjuka i hela världen.

Alltså något alldeles extra som väntar i öst, underbar mat, varma onsenbad och en underbar skönhet och stillhet som bara Japan kan erbjuda. Denna magiska cykelresa är en upplevelseresa där vi tar det väldigt lugnt på cykeln. Tanken är att alla sinnen ska få sitt här!

Perfekt tillfälle att ta med bästa kompisen eller sambon som kanske inte tävlat under året.

Inplanerad preliminärt oktober 2020, mer information kommer snart

CA CAMP

Provence 2021, Frankrike

Varje vår packar vi följebilen full med cyklar och beger oss söderut ut till Provence för vårt årliga läger där. På plats har vi samlat allt vi behöver för en veckas cykling av absolut bästa mått.

Detta innebär att vi har en egen kock, guider och mekaniker på plats. Vi väljer noga ut ett hus som passar våra ändamål bra. Detta brukar innebära väldigt hög standard, stora utrymmen, separata sängar och pool.

Höjdpunkten på veckan brukar vara den episka turen till toppen på klassiska Mont Ventoux. Allt görs så att du ska kunna slappna av och bara tänka på dig själv, din träning och upplevelsen av de otroligt vackra omgivningarna.

CA CAMP

Gran Canaria 2021, Spanien

Gran Canaria är som en svensk sommar när den är som bäst fast här är det så året runt. Vägarna är av mycket hög kvalitet, självklart så finns det ett otal klättringar av olika längd.

Men det går faktiskt att även hitta platta partier för lagtempon och lugna dagar på lätta växlar. Ett bevis som vi upplever dagligen i Januari är alla proffsteam ute på vägarna.

Veckans höjdpunkt är självklart turen i och över Valley of the Tears. Av många benämns den som en av Europas absolut tuffaste utmaningar. Ett garanterat minne för livet och givet samtalsämne vid de gemensamma middagarna.