CA-Logo_500px

quotations1

Idén är att göra flexibla cykelresor där kunden/cyklisten alltid står i centrum.

 -Carl-Johan Paulin

Om Oss

Cycling Adventure startades 2014 av mig Carl-Johan Paulin.

Jag har tävlat och rest med min cykel i över 25 år. Det har även blivit många resor över världen i mitt jobb som reklamfotograf (www.paulin.org). Jag la tidigt märke till de stora likheterna mellan att skapa en bra bild och en bra resa. Dessa erfarenheter har jag nu samlat under ett och samma tak.

Cycling Adventure startades med det tydliga målet att fylla varje resa med något extra för dig som cyklist. Vare sig det rör sig om ett av våra träningsläger eller en av våra äventyrsresor. Vi vill erbjuda en resa som innehåller allt som du kan önska på plats i de mest klassiska miljöer och uppför de mest legendariska klättringar som cykelvärlden kan erbjuda.

När du åker med Cycling adventure är det du som cyklist som bestämmer inriktning och fokus. Våra resor riktar sig alltså till alla typer av cyklister oavsett ålder, kön och kondition. Det kan vara såväl upplevelsen på vägen som på matbordet som lockar. Eller så är det kvaliteten i träningen och den härliga känsla som det ger kropp och själ. Oavsett vad det är strävar vi efter att kombinera upplevelserna på bästa sätt och skapa en unik helhetsupplevelse.

Våra guider har alla tävlat på cykel i många år. Kanske är det just därför som de uppskattar och kan visa dig sitt val av bra boende och mat utmed vägen.

Kom ihåg. Det finns vägar där det enda ljud du hör är ljudet från din cykel som möter asfalten och ditt hjärta som slår i allt raskare takt.

 

Hoppas vi ses snart.

”Vägen är målet.”

/Carl-Johan

Cykling

Vi cyklar alltid i det bästa mest klassiska miljöer som cykelvärlden kan erbjuda.

Etapper

Varje etapp är noga utvald och har ett tydligt mål.
De flesta är redan kända från Tour de France

Hotell

Vi bor där våra idoler bott tidigare på de stora tävlingarna.
Alla hotell är noga prövade och utvalda.

Mat

All mat kommer från lokala färska produkter.
Samt lagas av kockar som vet vad kräsna cyklister behöver och vill ha.
Carl-Johan Paulin

Carl-Johan Paulin

Arrangör