Gran Canaria

[et_social_share_media][/et_social_share_media]

Svensk sommar året runt

CA – Camp

anmal

Njut av cykling på

   en helt ny nivå

Gran Canaria 

Från och med 2018 har Cyclingadventure tagit sitt unika koncept från Provence vidare. Det betyder att allas vår Svenska favoritö Gran Canaria är med på programmet.

I Januari 2018 hyrde vi som enda arrangör ett eget stort hus med pool i väldigt hög standard. Med oss hade vi som vanligt egen kock, mekaniker och guide.

Vi startade även med detta läger ett nytt samarbete med Stockholms bästa cykelbutik, Cykelcitystockholm. Dom gjorde oss alla glada med allt sitt kunnande, vänliga bemötande och alla goodie bags som delades ut under veckan. Vi planerar därför att göra om detta läger tillsammans i början av 2019.

Gran Canaria är som en svensk sommar när den är som bäst fast här är det så året runt. Vägarna är av mycket hög kvalitet, självklart så finns det ett otal klättringar av olika längd.

Men det går faktiskt att även hitta platta partier för lagtempon och lugna dagar på lätta växlar. Ett bevis som vi upplever dagligen i Januari är alla proffsteam ute på vägarna.

Veckans höjdpunkt är självklart turen i och över Valley of the Tears. Av många benämns den som en av Europas absolut tuffaste utmaningar. Ett garanterat minne för livet och givet samtalsämne vid de gemensamma middagarna.

 

Gran Canaria 2019
Vecka 2, 12 till 19 Januari – Platser kvar!

Cykling

Gran Canaria är som Svensk sommar när den är som bäst.
Fina vägar och vänliga billister.

Etapper

Genomgång av nästa dags turer varje kväll. Flera guider och olika grupper att välja mellan.

Måltider

Vi unnar oss lyxen av att ha med egen kock. Tre mål mat alla tillredda speciellt där för oss.

Boende

Vi bor i eget hus av högsta standard. Stora utrymmen och alltid pool.

anmal