Cykelresor på ett helt nytt sätt

Vi på Cycling Adventure är ensamma om att helt skräddarsy alla våra cykelresor och träningsläger utifrån resmål och grupp.

Läs mer

Ditt äventyr!

Vi erbjuder flexibla cykelresor där du som cyklist alltid står i centrum, detta är din tid!

Cycling Adventure fyller varje resa med något extra för dig som cyklist. Vare sig det rör sig om ett av våra träningsläger eller en av våra äventyrsresor. Vi vill erbjuda en resa som innehåller allt som du kan önska på plats i de mest klassiska miljöer och uppför de mest legendariska klättringar som cykelvärlden kan erbjuda.

När du åker med Cycling Adventure är det du som cyklist som bestämmer inriktning och fokus. Våra resor riktar sig alltså till alla typer av cyklister oavsett ålder, kön och kondition. Det kan vara såväl upplevelsen på vägen som på matbordet som lockar eller så är det kvaliteten i träningen och den härliga känsla som det ger kropp och själ. Oavsett vad det är, strävar vi efter att kombinera upplevelserna på bästa sätt och skapa en unik helhetsupplevelse.

Kom ihåg! Det finns vägar där det enda ljud du hör är ljudet från din cykel som möter asfalten och ditt hjärta som slår i allt raskare takt.

WE GO

Under namnet We-Go har vi samlat våra cykelresor. Randonnee Pyrenees, 6 dagar på cykel från Atlanten till Medelhavet och sommarens nya resa, Dolomiterna, 6 dagar på cykel. Vi klättrar kända rutter i Gavia, Stelvio och Sella Ronda!

CA Camp

Med CA Camps erbjuder vi det som vi som cyklister i alla år saknat nämligen ett träningsläger där du som cyklist bara behöver tänka på en sak – din träning!

Upplev detta på film

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum.

A Look Inside the world

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit.

Exclusive Offer

Get 30% Off Your First Trip

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Our Guides

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum.

Gabe Scott

Hiking Guide

Denis Nona

Outdoor Survival

Brian Adon

Mountaineer

What are you waiting for?