CA CAMP

Garda 2023, Italien

I April 2023 packar vi följebilen full med cyklar och beger oss söderut ut till Gardasjön för det första CA Camplägret i Italien. På plats har vi igen samlat allt vi behöver för en veckas cykling av absolut bästa mått. Denna resa ersätter vårens läger i samma område.

Datum: Inställt, ersätts av GC.läger vecka 12 och Girona gravelläger v19.

1 vecka / 10 dagar

Träna runt vackra Gardasjön 2023, ett minne för livet

Premiär (fast konceptet har sju år på nacken) och nu packar vi följebilen full med cyklar och beger oss söderut ut till Gardasjön för vårt första läger i Italien. På plats har vi samlat allt vi behöver för en veckas cykling av absolut bästa mått.

Detta innebär att vi har en egen kock, guider och mekaniker på plats. Vi väljer noga ut ett hus som passar våra ändamål bra. Detta brukar innebära väldigt hög standard, stora utrymmen, separata sängar och pool.

Varje kväll går vår lokala guide igenom morgondagens upplägg och rutt. 

Allt görs så att du ska kunna slappna av och bara tänka på dig själv, din träning och upplevelsen av de otroligt vackra omgivningarna.

Flera guider finns på plats så att du ska kunna känna att det alltid finns en grupp för just dig och din kapacitet. Vår egna professionella kock ser till att skämma bort oss med fantastiska måltider hela veckan. En frukost som innehåller allt, ett mellanmål som står framme när vi kommer tillbaka från dagsturerna och en middag gjord på lokala råvaror samt lokalt vin från trakten.

Kort sagt en helt underbar vecka i Italien och ofta ett minne för livet!

Allt om dagsturerna i Italien

Italien är perfekt att cykla i då det är lite trafik och bra blandning på slät mark och stigningar.

Allt om boendet i Garda, Italien

Inför varje år väljer vi noga ut vår plats och vårt boende för våra träningsläger. Cycling Adventure har här ett helt eget koncept med att skräddarsy grupp och boende på absolut bästa sett. Stor vikt har lagts vid att hitta ett hus med hög standard, lugnt läge, stora utrymmen, sköna sängar (helst separata), stort kök och pool.

Hemlagade måltider av vår egen kock

Måltider gjorda på lokala råvaror tillagade med omsorg av vår alldeles egen kock. Även här så har Cycling Adventure ett helt unikt koncept med vår egna kock på plats. Bara vi cyklister vet hur en riktig frukost ska se ut. Inget är så omtyckt som att mellanmålet står framdukat på eftermiddagen när vi kommer tillbaka från dagens tur. Upplevelsen är sedan komplett när vi samlas till middagen och njuter av mat lagad av lokala produkter och dricker det lokala vinet.

Om Grand Fondot Colnago Cycling Festival

I år samlar vi vår grupp och våra krafter för klassiska Grand Fondot Colnago. Mer info kommer…

Guider, mekaniker och följebil

Vi ser alltid till att du har full uppbackning av våra handplockade guider. Varje kväll har vi genomgång av nästa dag och dess olika grupper. Allt för att du ska kunna välja det som passar dig bäst. Vi har även mekaniker på plats som kan se till att du kan koncentrera dig och din cykling. Vår följebil är alltid med och som enda arrangör kör vi även ner cykeln åt dig från Sverige.